Medlemskap 2017

 

Som medlem i vår klubb erbjuder vi dig bland annat tillgång till anläggningen och dess material, möjlighet att vara med i klubbens hopp- och dressyrlag, deltagande i klubbens alla aktiviteter, såsom Öppethus och klubbtävlingar.

 

Viktigt att tänka på är att den försäkring som man har genom klubben enbart gäller om man har löst medlemsavgift. Så bli medlem redan idag!

 

För att bli medlem gör du på följande sätt:

 

Medlemskap 2017

1. Betala in medlemsavgiften; Junior: 250 kr Senior: 300 kr på klubbens PG (440 32 38-1) eller via swish 123 552 97 30 Ange namn och personnummer.

 

2. Mejla dina uppgifter till medlem@ntrk.se

- Namn

- Fullständigt personnummer 19xx-xx-xx- xxxx

- Adress

- Mejl

- Telefonnummer

(Vi håller på att uppdatera medlemsregistret och det är viktigt att alla uppgifter stämmer för att kunna hålla er uppdaterade med information)

 

3. Du får en bekräftelse att dina uppgifter kommit fram.

 

4. Välkommen som medlem hos NTR.

 

Skall du lösa licens och tävla för NTR?

 

Nyhet 2017:

Nyhet 2017 är att vi har låst TDB, så att man inte kan lösa sin licens förens vi har fått in och registrerat din betalning av medlemsavgiften. Detta för att vi inte ska ha medlemmar som tävlar utan giltig licens. Så om du har tänkt tävla i början av 2017, tänk på att lösa din medlemsavgift i tid. För att underlätta för oss, önskar vi att medlemsavgiften betalas innan 31/12-16. Godkännandet av licenser kommer ske manuellt, så räkna med att det kan ta minst 1 vecka innan din licens blir godkänd. Vid frågor om detta kontakta gärna Emmelie Berglöf på 0723-290292 eller via mejl emmelie.berglof@hotmail.com. Vill du inte vara medlem 2017? Skicka gärna ett mejl till ovanstående mejladress, så tar jag bort dig från medlemslistan.

 

 

Norrahammar Tabergs Ridklubb